Etarget Romania Review

Nu recomand aceasta retea de publicitate, cand o sa faceti multi bani o sa va stearga contul si o sa va zica ca faceti frauda de click-uri.

Am avut cont din 2013 la ei, faceam cam 100,200 lei pe luna... nu e mult dar ma multumeam ca erau bani extra cu care plateam internetul..

In luna Ianuarie am facut 300 euro pentru prima data cand fac asa mult, totul bine primesc banii desii nu creadeam ca ii primesc mi se parea mult de la 50 euro la 300.

In luna Februarie am ajuns la 500 euro si aici sa terminat, mi-au sters contu direct fara sa zica nimic, le-am trimis mail si au spus ca am facut frauda la clickuri si aia e...

Daca era o firma serioasa ma anunta sa scot reclame sau sa fac ceva ca mi se face frauda... dar oricum eu cred ca totul e de la ei nu au vrut sa ma plateasca si au dato pe asta cu frauda... plus ca in luniile cand faceam maxim 50 euro imi taiau din clicuri etc...

Deci orice ati face feritiva de etarget.ro pentru ca daca castigati mai mult de cat trebuie va treziti ca mine cu contul sters.

Comments